מריטת שיער חשמלית בבטן הריונית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

22/07/2019 | 10:37 | מאת: שומרוש

אני משתמשת במכשיר מריטה חשמלי (אפילציה, אפיליידי וכו), על גבי הבטן ההריונית שלי.. המכשיר למעשה מורט, עושה רעש חזק ורטט רב. אין בו קרינה או חום, ללא חומרים משום סוג. משך ביצוע הפעולה כ 4 דקות סה"כ. האם יש בכך סכנה כלשהי לרווחת העובר?? האם רעש ורטט חזקים מזיקים לו איכשהו???? תודה!

23/07/2019 | 12:39 | מאת: ד"ר לי שגב

אפיליידי- מריטת השיער בצורה מכנית, אינו פוגע בעובר וניתן להשתמש בו במהלך ההריון. מכשיר עם לייזר אינו נבדק מספיק במהלך ההריון ועל כן אינו מומלץ

מנהלי פורום הריון ולידה