שבוע הריון לא תואם את האולטרסאונד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

15/07/2019 | 15:56 | מאת: ליז

שלום, אני בהריון, בשבוע 19.6. באולטרסאונד היום נצפה עובר שמתאים לשבוע 18.3 והתבקשתי לחזור לסקירה מאוחרת עוד כשבועיים. שאר ההיבטים היו תקינים (דופק, מי שליה, תנועות עובר). שאלתי הינה מה המשמעות - האם זה מצביע על בעיה כלשהי? שאר הבדיקות עד כה (שקיפות, סקירה מוקדמת, בדיקות דם) היו תקינות אך מדובר בהריון רביעי לאחר שלוש הפלות בראשית ההריון. תודה רבה.

19/07/2019 | 18:50 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

אם הייתה התאמה בשליש הראשון ובשקיפות אז המדידה כרגע יצאה קטנה מאיזושהי סיבה, זה משהו שיצטרכו לעקוב אחריו, תחכי לסקירה

מנהלי פורום הריון ולידה