נרות אנדומטרין והריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

15/07/2019 | 10:47 | מאת: לילי

שלום, אני בשבוע 5 פלוס 3, אני מקבלת פעמיים ביום נרות אנדומטרין מכיוון שבהריון הקודם התגלה מחסור והוא נפל. שאלה שלי האם יכול להיות שההריון הנ"ל לא מתפתח/כבר נפל והאנדומטרין גורם לתופעות הריון כמו מתן שתן תכוף, חזה נפוח, בחילות וחוסם את הדימום של ההפלה? חייבת לציין שאין דימומים ולא עשיתי בדיקת דם ( עברתי 3 הריונות כימיים לכן הפעם הגעתי להחלטה שלא אבצע בדיקת דם), קבעתי תור לאולטסאונד לשבוע 6 פלוס 4 לבדיקת דופק. שאלה נוספת מה סיכוי שאגלה רחם ריק בבדיקה? תודה

20/07/2019 | 20:41 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

שלום לילי נרות אנדומטרין מכילות הורמון פרוגסטרון שאכן יכול לגרום לחלק מהתופעות. על מנת לוודא שההריון תקין אנא המתיני לבדיקת האולטרסאונד. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה