אקמול פוקוס לכאב ראש בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

08/07/2019 | 14:44 | מאת: דנה

בתחילת ההריון, כשלא ידעתי שאני בהריון היה לי כאב ראש ממש חזק ובלתי נסבל ולקחתי אקמול פוקוס אחד. זה היה בחודש השני להריון... לקיחה חד פעמית של כדור אחד יכולה לגרום לנזק? בשקיפות העורפית, סקר ביוכימי ראשון וסקירת מערכות נראה שהכל תקין, אם היה השפעה של הכדור על העובר היו מוצאים משהו בסריקות המוקדמות? האם יש ממה לחשוש? היום בסוף שבוע 15. תודה על המענה

19/07/2019 | 19:04 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

רחוק מאוד, אין לך ממה לחשוש ואין לך מה לעשות כרגע חוץ מלנסות להנות מההריון

מנהלי פורום הריון ולידה