בדיקת הריון שלילית עזרה מקצועית או נשים שחוו

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/06/2019 | 22:01 | מאת: דנה

היי חברות, הביוץ שלי היה ביום שני לפני 9 ימים והלכתי היום לבדיקת דם שיצא שלילית < 1.20 mIU/mL האם עשיתי אותה מוקדם מדי? האם יש עוד סיכוי שכן נכנסתי? האם למישהי בלילה הביוץ התעוררה באמצע הלילה עם 3 שעות כאבי דקירות? משהו שלא היה לי מעולם ובגלל זהח שבתי שנכנסתי להריון. מישהיי יודעת והרגישה דומה????????? אאשמח לתשובה ממישהו כי רופאים לא מוכנים לדבר בטלפון וצריך לקבוע תור ואני די באויר כרגע תודה רבה ערב טוב

08/07/2019 | 08:22 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

עשית מוקדם מאוד! וכאבי דקירות אחרי הביוץ סבירים ביותר מהגופיף הצהוב בשחלה

מנהלי פורום הריון ולידה