שאלה בנושא ספירת שבוע

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

17/06/2019 | 09:42 | מאת: מיטל

היי.. נקלטתי להריון מחכה לתור לרופאת נשים רק בשבוע הבא. מחזור אחרון היה בתאריך ב8.05.19 רציתי לדעת איזה שבוע אני בערך? איך בדיוק סופרים..

20/06/2019 | 19:08 | מאת: שני

היי, אני לא רופאה אבל יש המון מחשבונים באינטרנט שעוזרים לחשב את זה, את יכולה לחפש פשוט ״מחשבון הריון״ בגוגל ולהיכנס למחשבון של אחת מקופות החולים למשל. בעיקרון סופרים שבועות מהיום הראשון של הווסת האחרונה, אז את גם יכולה פשוט לפתוח לוח שנה ולספור שבועות. לפי התאריך שכתבת, אם הוא באמת היום הראשון של הווסת האחרונה שהייתה לך, אז נכון להיום (20.6) את בשבוע 6 פלוס יום אחד.

23/06/2019 | 07:42 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

סופרים בדיוק מהיום שציינת, היום הראשון של הוסת האחרונה

מנהלי פורום הריון ולידה