בדיקת דם לטוקסופלזמה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

03/06/2019 | 17:06 | מאת: אילנית

שלום לך שאלה חשובה ומדאיגה מאוד עשיתי בתחילת הריון בדיקה דם לטוקסופלזמה שהתוצאות שלה יצאו Toxsoflasma igg 2.10borderline Igm negative Igg comformaichen negative היום אני שבוע 24+5הרופא שלי חזר על הבדיקה וזה הנתונים Toxsoflasma igg 1.80 borderline Toxsoflasma igm negative יש לציין שזה הריון רבעי וכל ההריונות הקודמים שלי הבדיקה הזאת יצאה שלילית בהכל אני מאוד לחוצה האם זה תקין? תודה!

10/06/2019 | 10:14 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום אילנית אכן ייתכן ומדובר בהדבקה חדשה בתחילת ההריון יש להתייעץ עם הרופא המטפל כולל ייעוץ זיהומולוג. צרי קשר עם הרופא המטפל

מנהלי פורום הריון ולידה