האם יכול להיות שאני בהריון?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

29/05/2019 | 07:58 | מאת: פופה

אני כבר שבועיים עם בחילות בכל יום, צרבת, שדיים כואבים בטירוף ורגישות חזקה לריחות (ל"ג בעומר הרג אותי!)... אני גם ממש עייפה! עשיתי בדיקת הריון היום ויצא שלילי, מחזור אמור להגיע בשישי... יש מצב שזה הריון למרות הבדיקה השלילית? אני לא מצליחה לחשוב מה עוד זה יכול להיות...

29/05/2019 | 12:51 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום אם בדיקת ההריון שלילית את לא בהריון כעת, אולי בהמשך

30/05/2019 | 07:12 | מאת: פופה

ואין סיכוי שזה היה מוקדם מידי או שהבדיקה היתה לא נכונה? הבדיקות האלו הן 100% נכונות? שמעתי שאם בודקים מוקדם מידי אז זה יזהה את זה השלילי, למרות שזה יכול להיות חיובי... יכול להיות שהייתי חסרת סבלנות ובדקתי כמה ימים לפני המחזור (שעדיין לא הגיע)

מנהלי פורום הריון ולידה