תחילת הריון ודימום ובטא

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/05/2019 | 15:27 | מאת: ofir

בתאריך 30/4 עשיתי החזרה של בלסטוציסט יום 5. בתחילה הבטא עלתה באופן תקין אך לפני כשבוע החלו דימומים, נבדקתי במוקד נראה שק הריון ושק חלבון אך לא נצפה קוטב עוברי. בבדיקה שנעשתה באותו יום (21/5) בטא 7440, הדימומים אמנם נחלשו אך עדיין קיימים, בבדיקת בטא מהיום 16,120 אמנם חלה עליה אך האם זו עליה מספקת? האם בבטא כזו היא לא מכפילה את עצמה כל 48 שעות? תור לרופא בסוף השבוע, בינתיים מוטרדת. אודה לתשובה.

29/05/2019 | 12:20 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום אופיר, תוצאות הבטא אינן מספיקות להערכה והסקת מסקנות. כדאי להמתין לבצע אולטרסאונד, אם קיים תור לסופ"ש זה מצויין

מנהלי פורום הריון ולידה