שבוע 25... כאב מותני חד בצד ימין+בטן+גב+רגל

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

11/05/2019 | 15:44 | מאת: ליטת

היי חברים.. אני לא יודעת אם ללכת למיון כי נרגע לי אבל אני לחוצה מאד. שבוע 25, כבר כמה ימים מרגישה לחצים בבטן. היום חשתי כאב מותני חד וכאב חזק בבטן ובגב רק בצד הימני (לסירוגין באמצע הבטן איפה שנמצא הטבור). הכאב הקרין לרגל ימין לא יכולתי להזיז אותה, הרגשתי שהעצמות ברגל "מסתובבות" לי. הכאב נרגע.. עדיין יש לחצים בבטן והבטן התחתונה חמה משאר הגוף. אני אחת שנמנעת ללכת לרופא, אך מצד אחד מפחדת שחלילה יש סיכון, ומצד שני יכול להיות מיותר ללכת למיון, בטח אם הסימפטומים הגיוניים בהריום וידוע שיותר מסוכן להיות בבבית החולים ולהדבק בזיהום. חלילה! אשמח לעצת מומחה או ממי שחוותה/שמעה על מקרה כזה ויודעת אם יש סיכון או שזה כאב לגיטימי בהריון. תודה מראש!🙏🙏🙏

12/05/2019 | 14:09 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום ייתכן שמדובר בכאב שמקורו ברצועות העגולות שנמתחות אך ממליצה להיבדק ע"י רופא

מנהלי פורום הריון ולידה