לא יודעת מה הסיכוי להריון בריא עם הנתונים האלה...

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/05/2019 | 17:42 | מאת: מקווה לצפות

שלום ותודה. מחזור אחרון - 29.3. 4 שבועות אחרי - בדיקה ביתית חיובית. למחרת התחילו לי מעין כתמים חומים קטנים שבאו והלכו. בשבוע 4+2 בטא 78 בשבוע 4+5 בטא 111 נלחצתי בגלל העלייה האיטית, וביום למחרת הרופאה הפנתה לאולטרסאונד (חששה מחוץ רחמי כנראה...). כמובן לא ראו כמעט כלום, נצפה במרכז הרחם "מבנה היפואקוגני קטנטן בקוטר מילימטר". למחרת התחיל דימום רגיל של מחזור... הייתי בטוחה שנפל וזהו. היום, שבוע 5+2, בטא 238. מה קורה לגוף שלי? האם יכול להיות שמעלייה כזאת איטית ייצא הריון בריא? ומה זה המחזור הזה באמצע? אני מבולבלת מאוד. לא יודעת אם צריכה לפנות לאנשהו בלחץ או לחכות ולעשות עוד יומיים בטא ולהמשיך לעקוב ברוגע...

07/05/2019 | 09:38 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום ייתכן הריון תקין עם עליית בטא לא תקינה (בכ 15% אחוזים), המשיכי לעקוב. באם מופיעים כאבי בטן יש לגשת לבדיקת רופא

מנהלי פורום הריון ולידה