דימום שבוע 8 עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

03/05/2019 | 08:45 | מאת: שני

שלום רב מזה כארבעה ימים אני מדממת ,לפני יומיים נצפה דופק והרופאה אמרה לבוא למעקב עוד שבועיים או אם הדימום מתגבר ומהווה סכנה ללכת למוקד, שאלתי היא האם זה סימן להפלה מאיימת?הרופאה לא הציעה לתת לי נרות לחיזוק הרים ואמרה שהטבע יעשה את שלו...קשה לי המחשבה..מה עליי לעשות בשלב זה?עדיין להמתין שזה ייפול לבד? הדימומים לא מאסיביים אבל בהחלט מןרגשים וישנם התכןוציות בבטן..החמרה לא רואה כרגע תודה מראש

05/05/2019 | 10:04 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום שני כעת מדובר בהפלה מאיימת. ממליצה להמתין ולעקוב. באם הדימום מתגבר/כאבים לגשת לבדיקת רופא. באם יש לך סוג דם RH שלילי יש לקבל זריקת אנטי D

מנהלי פורום הריון ולידה