האם עליה תקינה?..........................

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

01/05/2019 | 21:28 | מאת: אור

היי, עברתי הפלה טבעית לפני חודשיים לא קיבלתי מחזור אך בטא התאפסה לחלוטין. עשיתי בדיקת הריון במקרה ויצאה חיובי לפני שבוע. עשיתי בטא ראשון ביום שני יצא 4800 ואחרי 48 שעות יצא 5600 הרופא אמר לי בהודעה שזה לא ממש תקין, האם באמת??? מפחדת לאבד שוב

05/05/2019 | 09:57 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום אור העליה התקינה של בטא היא הכפלה תוך יומיים , העליה שאת מתארת לא לגמרי תקינה אך מומלץ לבצע שוב בדיקה יומיים לאחר הבדיקה האחרונה ולקבל יותר מידע בנוגע לתקינות ההריון (אולטרסאונד) בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה