גיל הריון ושינוי תאריך וסת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

01/05/2019 | 01:29 | מאת: אביבית

שלום, לפי בדיקות שקיפות עורפית וסקירת מערכות ראשונה העובר יצא ב 5 ימים גדול יותר. הרופאה שינתה לי את תאריך הווסת ובעקבות זה את גיל ההריון. לפי החישוב יצא שהרתי ביום שבו בכלל לא קיימתי יחסי מין - יצא 5 ימים לפני קיום יחסי מין. נקלטתי בפעם הראשונה. האם שינוי גיל ההריון זה תקין? נשמע לי לא הגיוני...

05/05/2019 | 09:50 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום אביבית לעיתים לפי גודל העובר באולטרסאונד בטרימסטר ראשון נכון לתקן את גיל ההריון. תתנהלי לפי גיל ההריון שנקבע לך ע"י הרופאה המטפלת בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה