הריון עם התקן נובה טי שאלות.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

30/04/2019 | 18:33 | מאת: יעללל

מוטציית פקטור 2. 2 הריונות קודמים טופלתי בקלקסן כרגע עם התקן נובה טי איחור של כשבוע+ במחזור, בטא אתמול 220 היום 290. עד כה היו הכתמות לסירוגין, מאתמול יש דימומים כמו יום חלש של וסת, עדיין לא נצפה הריון באולטראסונד. האם כדאי להזריק קלקסן? בנוסף האם תקין הדימומים למרות עליה בבטא? מתי צריך לחשוש ממש מהריון חוץ רחמי?

01/05/2019 | 08:59 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום יעל בשל הריון עם התקן והדימומים שאת מדווחת עליהם, בנוסף עליית בטא לא מספקת, קיים חשש להריון חוץ רחמי- אם כי לא מחייב. יש לגשת להיבדק ע"י רופא בהקדם.

מנהלי פורום הריון ולידה