צריכה מוגברת של כבד בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/04/2019 | 09:23 | מאת: יעלי

שלום אני כעת בשבוע 9 להריון. במהלך חג הפסח, אכלתי הרבה כבד קצוץ. רק היום קראתי שהצריכה של כבד בהריון אינה מומלצת מחשש לעודף ויטמין A . אני הבנתי את ההמלצות ככאלה שמחשש לקלקול במזון אינן ממליצות על צריכת כבד במסעדות. בכל אופן, רציתי לדעת האם צריכה לאורך שבוע של כמות מוגברת אכן עלולה לגרום לנזק (קראתי אזהרות מפחידות מפני מומים) ואילו בדיקות יכולות לשלול את התרחשותו. האם בסקירה ראשונה? תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה
27/04/2019 | 15:01 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

לא סביר שהצלחת להגיע למינון מסוכן מאכילת כבד במשך שבוע. המשיכי את מעקב ההריון כרגיל ובצעי את הבדיקות המומלצות לפי משרד הבריאות

מנהלי פורום הריון ולידה