בדיקת הריון חיובית וכאבים בגב תחתון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

25/04/2019 | 22:58 | מאת: קרין

שלום. לאחר איחור של 3 ימים במחזור, ביצעתי מספר בדיקות היריון ביתיות שיצאו חיוביות, חלקן גם במהלך היום ולא בשתן הראשון של הבוקר. הוסת האחרונה הייתה ב24.3 במרפאה אמרו לי שעוד מוקדם מדי לבצע בדיקות דם, האם נכון? חשוב לציין כי מתחילת השבוע יש לי כאבים די חזקים בגב התחתון כמו שיש לפני מחזור ואף יותר. מלבד זה אין לי עוד שום תסמינים של היריון. האם זה תקין כאבים מסוג זה ואם כן ממה יכול להיות שהם נובעים? תודה!

27/04/2019 | 15:00 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

לפי מה שאת מתארת מדובר בהריון צעיר מאוד- סביב שבוע 4 וכמה ימים. בשבוע זה לרוב אין אף תופעה של הריון. אם הכאבים נמשכים עלייך לפנות לבדיקת רופא

מנהלי פורום הריון ולידה