הפרשות שבוע 12-שאלה והתייעצות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/04/2019 | 13:04 | מאת: אנונימית

שלום רב, אני בשבוע ה12 להיריון. אתמול בלילה הופיעה הפרשה חומה צמיגית בעת ניגוב והיה מעט על התחתון. חשוב לציין שבשבוע 10 היו מספר ימים של הפרשות, לאחר בדיקה אצל רופא ווידוא תקינות ההיריון קיבלתי דופסטון לשבועיים (עדיין לוקחת). דבר נוסף שחשוב לציין הוא שאתמול (לפני ההפרשות) הרמתי ילדים על הידיים לאורך זמן, דבר שלא עשיתי במהלך ההיריון עד כה... האם לגשת למיון? האם ההפרשות תקינות?

22/04/2019 | 08:36 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום הפרשות דמיות (חומות) בהריון מצריכות בדיקת רופא. אין קשר להרמת ילדים על הידיים. ממליצה להיבדק ע"י רופא

מנהלי פורום הריון ולידה