צוואר הרחם מקוצר שבוע 14

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

14/04/2019 | 21:16 | מאת: אודל

שלום, הריון שלישי שבוע 14. נמדד אורך הצוואר 29 ממ. בעברי- 2 הריונות בשמירה משבוע 25 בעקבות קיצור צוואר וצירונים, צוואר שהגיע עד 10 ממ. לידות במועד. כרגע מטופלת באוטרוגסטן משבוע 10. האם נכון לזמן זה הצוואר מקוצר מידי? בהריונות קודמים בשבוע כזה הצוואר עמד על 35 ממ. בנוסף האם ייתכן שצוואר הרחם שלי קצר מטבעו? יש סיבה לדאגה כרגע? אשמח לייעוץ מה עליי לעשות..

15/04/2019 | 15:03 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום אודל בשבוע 14 אורך הצוואר אכן אמור להיות ארוך יותר והנושא דורש מעקב בהמשך ההריון. אנא התייעצי עם הרופא המטפל שלך בנוגע לכך.

מנהלי פורום הריון ולידה