בבדיקת דם אחרי שקיפות עורפית HCgb גבוה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

14/04/2019 | 20:40 | מאת: מודאגת

שלום, עשיתי שקיפות עורפית ואת הבדיקות דם שלאחר מכן. קיבלתי היום את התשובות וראיתי שרמת ה HCgb גבוה מהנורמה (3.55 MoM). אשמח לדעת מה זה אומר, האם עליי לטפל, האם ישנה דרך לטפל.. תודה מראש

15/04/2019 | 15:00 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום תוצאת בדיקת הHCG יכולה להיות קשורה עם פתולוגיות מסוימות, בנוסף, באם תהיה גבוהה בסקר שליש שני עלולה להיות קשורה בסיבוכי הריון בהמשך ההריון. אמורה להיות כתובה עם התוצאות ההמלצה הלאה מבחינת בירור . ממליצה להתייעץ עם הרופא המטפל בנוגע להמשך בירור ומעקב בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה