הפרשות חומות לפני מחזור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

14/04/2019 | 19:07 | מאת: שמחה

היי. אני מנסה להכנס להיריון מזה כשנה וחצי. אני ובעלי עשינו את כל הבדיקות האפשרויות והכל יוצא תקין. אחרי 3 הזרעות שכשלו החלטנו לקחת הפסקה. מה שכן, כל פעם, גם עם ההורמונים, 4 ימים לפני שהמחזור מגיע יש לי הפרשות חומות שברגע שהם מגיעות אני יודעת שהמחזור יגיע. האם קשר בין ההפרשות האלה לבין חוסר היכולת להיכנס להריון?

15/04/2019 | 14:55 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום שמחה לא נראה שיש קשר בין ההפרשות לאי הפריון , בהנחה שכל הבירור לאי פריון תקין. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה