אולטרסאונד וגינלי בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

14/04/2019 | 18:05 | מאת: טל

בשבוע 5 נראה שק הריון ללא עובר וללא חלמון בגודל 6 ממ . הרופא אמר שהשק רחמי ומתאים לשבוע ההריון ושאגיע עוד שבועיים לבדיקה חוזרת בשבוע 7 פלוס 2 נראה שוב שק הריון ריק ללא עובר וללא חלמון והרופא מיד שלח אותי לגרידה יש לי רחם אחורי על פי 2 רופאים קראתי הרבה שלפעמים לא ניתן לראות עד שבוע 9 מלבד שק ריק ושלפעמים גורם לאבחונים שגויים האם עדיין להיות אופטימית? אם כן עד מתי לחכות שזה יהיה סופי? מתי כדאי לחזור לבדיקה? מדובר בהריון ראשון יש לי סימנים של הריון בחילות עייפות היו לי סחרחורות שבאות והולכות והיתה הכפלת בטא תקינה של פי 2.4 בממוצע כל יומיים

14/04/2019 | 18:06 | מאת: טל

שכחתי לציין שבשבוע 7+2 נראה ששק הריון בגודל 14 ממ

15/04/2019 | 14:50 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום טל באם בשבוע 5 נצפה שק הריון בלבד ושוב בשבוע 7 אותו ממצא , נראה כי מדובר בהריון לא תקין. אם ערך הבטא מוכפל כל יומיים זה פחות מתאים אמנם אך רוב הסיכויים שמדובר בהריון לא תקין. ניתן לבצע סונר חוזר טרם טיפול. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה