שבוע 5- דימום קל בניגוב לאחר יציאה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

13/04/2019 | 09:00 | מאת: שני

שלום, אני בשבוע 5 להריון, לפני כמה ימים לאחר יציאה ראיתי קצת דם (ורוד אדמדם ממש בהיר) בניגוב, שלדעתי מקורו בנרתיק ולא פי הטבעת, והפסיק מיד לאחר הניגוב. הופניתי למיון שם עשו לי אולטרסאונד ולא ראו עדיין כלום, לכן אחזור עליו השבוע, אבל בינתיים הפנו אותי למעקב אחרי עליית הבטא והיא עולה באופן תקין עד כה. היום הדימום הקליל קרה שוב, גם הפעם אחרי יציאה וגם הפעם הפסיק מיד. האם יש סיבה לדאגה? האם זה יכול לקרות גם בהריון תקין? תודה רבה!

13/04/2019 | 09:56 | מאת: שני

עדכון קטן- היום זה לא הפסיק מיד אבל פחת מאוד, בקושי ניתן לראות דימום בניגוב אחרי שעה אבל יש קצת.

14/04/2019 | 09:25 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום שני העובדה שהדימום מופיע תמיד בסמוך ליציאה יכולה להצביע על כך שיכן שמקור הדימום הוא ממערכת העיכול ועלייך להיבדק בנושא זה. בנוגע להריון, יש לווודא את סוג הדם שלך ולהמשיך מעקב, הפרשה דמית יכולה להופיע גם בהריון תקין , ברוב המקרים מדובר בהריון תקין. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה