שק הריון ושק חלמון ללא הד עוברי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

12/04/2019 | 15:55 | מאת: הדר

שלום, בשבוע 5+6, הגעתי למוקד עם כאבים חזקים בבטן התחתונה וקצת דימום. לפני 8 ימים בטא= 3995. באלטרסאונד נצפה שק הריון ושק חלמון, אך לא נצפה עובר. אני מבינה שלפי הבטא כבר היה אמור להראות עובר עם דופק. הרופא יעץ לעשות אולטרסאונד חוזר בעוד כמה ימים. שאלתי היא האם זה בכלל יכול להיות תקים בנתונים האלו, או שזה בוודאות הריון שלא מתפתח?

12/04/2019 | 22:33 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום הדר כפי שהמליץ הרופא, מומלץ לבצע אולטרסאונד חוזר. ייתכן וההריון תקין. באם ישנם כאבי בטן ודימום יש להיבדק ע״י רופא בהקדם

מנהלי פורום הריון ולידה