הפרשות חומות ורדרדות לאחר אולטרסאונד וגינלי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

10/04/2019 | 18:37 | מאת: יעל

שלום, אני בשבןע 6+ 6. ביום שני ביצעתי בדיקת אולטרסאונד וגינלי ראשונה שהראתה שק הריון ודופק. אתמול בצהריים הופיעו לי הפרשות חומות אדמדמות וגם היום בבוקר. מדןבר בבפרשה צמיגית ולא דימום מסיבי. עכשיו ההפרשות חזרו להיות רגילות. האם זה יכול להיות מהבדיקה? יש צורך להבדק שוב? תודה על תשובתך

11/04/2019 | 17:49 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

ההפרשה אינה מהבדיקה, אלא תופעה שכיחה בתחילת הריון. מומלץ לחזור על אולטרהסאונד בקופ"ח בשבוע הבא. באם יש לך סוג דם שלילי עלייך לקבל אנטי D

מנהלי פורום הריון ולידה