דימום בתחילת הריון....

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

07/04/2019 | 13:15 | מאת: שני

שלום, נמצאת בשבוע 6 להריון, התחיל לי דימום. בהתחלה כתמים קטנים נוטים לחום כהה. יום למחרת דם כמו התחלה של ווסת. ללא כאבים. נפיחות בבטן וכאב גב כמו לפני מחזור. הייתי אצל רופא שבדק יש שק הריון ודופק. האם יכול להיות שזה דימום השתרשות? איך יכולה לקרות השתרשות בשבוע 6? האם זה לא קורה עד 14 יום??

10/04/2019 | 17:57 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

לא מדובר בדימום השתרשות. המצב הינו הפלה מאיימת- מצב שכיח אשר מופיע אצל נשים רבות, חשוב לזכור שכאשר הודגם עובר תקין עם דופק הסבירות שאכן תתרחש הפלה הינה נמוכה ביותר

מנהלי פורום הריון ולידה