בדיקות הריון ביתיות חיוביות לפני איחור במחזור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/04/2019 | 19:02 | מאת: אשמח לעזרה

חודש קודם עברתי הריון כימי והחודש לא יכולתי להתאפק ןעשיתי 3 בדיקות ביתיות שלושה ימים לפני קבלת המחזור, יום אחרי יום, משתי חברות שונות, כולן יצאו חיוביות עם פס חזק. מחר אמורה לקבל ויש לי הפרשות ולעתים עם דימום קל וכאבי בטן כמו לפני מחזור. האם הבדיקות האלה אמינות?

10/04/2019 | 17:50 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

לכל בדיקה כזאת יש תוצאה חיובית כוזבת. הבדיקה האמינה ביותר הינה BHCG בדם.

10/04/2019 | 18:07 | מאת: א

עכשיו עם 4 ימי איחור ובדיקה ביתית חיובית כנראה שהבדיקות היו אמינות. מיכה עוד כנה ימים כדי לעשות בדיקת דם

11/04/2019 | 17:57 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

מעולה! בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה