בחילות קשות לאחר ארוחה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/04/2019 | 14:06 | מאת: הודיה

שלום רב, אני בשבוע 10 להריון. החל משבוע 6 ועד עכשיו אני סובלת מבחילות קשות ללא הקאות אשר מלוות בהפרשה מוגברת של רוק ותחושת מלאות ורגישות בקיבה. כשאני כבר אוכלת משהו הוא מגביר לי את הבחילה. גבינות, לחם יוגורט פחות אבל אוכל מבושל ומתובל יכול ממש לגרום לכאבי קיבה ובין קשים. אני כבר ממש חוששת שמא אולי זה לא קשור בכלל להריון למרות התזמון של הופעת הסימפטומים. האם זה ייתכן וקשור באמת בהריון או שמא זה לא? תודה על המענה.

10/04/2019 | 17:48 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

אם הבחילות התחילו סביב שבוע 6- קרוב לוודאי שמדובר בתופעה הקשורה להריון. באם לא יהיה שינוי עד שבוע 14 התייעצי עם הרופא המטפל

מנהלי פורום הריון ולידה