כאבים בבטן תחתונה צד שמאל בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

04/04/2019 | 00:08 | מאת: טליה

שלום רב אני בשבוע 10 פלוס כמה ימים, נבדקתי ביום שני בus הכל היה תקין והחלו לי היום (רביעי) כאבים שבאים והולכים בבטן התחתונה צד שמאל לכיוון קצת המפשעה האם זה קשור להתרחבות הרחם או האגן בשבוע זה? יש לציין שאין דימומים והכאבים נסבלים באים והולכים. יכול להיות שזה ממאמץ יתר? כי עבר עליי יום קשה מרובה בנהיגה ? או שעליי להיבדק שוב באם התופעה ממשיכה? תודה מראש על המענה הפורום הזה ממש עוזר לי

04/04/2019 | 20:57 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

לעיתים יש כאבים בהריון צעיר ולא תמיד אנו יודעים את הסיבה. אם נבדקת וההריון תקין לא הייתי מתרגשת. במידה והכאב מתגבר או מופיעים דימומים גשי לבדיקה

מנהלי פורום הריון ולידה