שלייה נמוכה וטיסה לחו"ל

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

25/03/2019 | 17:33 | מאת: דניאל

שלום. אני בהריון ראשון בשבוע 14 פלוס יומיים. לאחר שהיה לי דימום קל בשבוע שעבר נאמר לי שיש לי שלייה נמוכה. לא נאמר לי היכן היא נמצאת בדיוק והומלץ לי על מנוחה. מתוכננת לי נסיעה לחו"ל (טיול שבוע ברומניה) בחודש אפריל. האם זה משהו שמומלץ להמנע ממנו? האם כדאי לבטל את הנסיעה? הטיסה או הליכה מרובה בעקבות הטיול עלולים לגרום למצב להיות מסובך יותר? אשמח לתשובה. תודה

25/03/2019 | 20:04 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

קשה לענות על שאלתך מבלי לקבל עוד נתונים, אבל מנוחה לא משנה את מיקום השליה. הדבר הנכון הינו להתייעץ עם הרופא המטפל

מנהלי פורום הריון ולידה