בדיקת הריון עם גלולות ופוסטינור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

10/02/2019 | 15:03 | מאת: טל

ב19.1 יום ראשון עם תחילת המחזור התחלתי לקחת גלולות פמוניק, המחזור היה קצר וביום שבת 25, שכבתי עם בעלי. בגלל החשש שהגלולות עדיין לא השפיעו ביום ראשון בערב לקחתי פוסטינור והמשכתי כמובן גלולות רגיל לא פיספסתי.היום עשיתי בדיקה בגלל כאבים ברחם ואי נוחות מסוימת. הבדיקה יצאה שלילית אבל אחרי חצי שעה בערך הופיע פס שבקושי רואים אבל הוא שם... השאלה היא מה עושים... לא סיימתי גלולות יש עוד שבוע וגם המחזור "עדיין לא מאחר", האם יכול להיות שזה הריון.

12/02/2019 | 08:55 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

אין ערך להופעת פס חצי שעה לאחר ביצוע הבדיקה ואין הדבר מעיד על הריון. חכי לוסת הבאה ובמידת הצורך חזרי על בדיקת ההריון. בכל מקרה בדיקת הריון לא יכולה להיות חיובית מספר ימים לאחר קיום יחסי מין- המינימום הוא שבועיים.

מנהלי פורום הריון ולידה