אי הופעת ווסת לאחר הפלה טבעית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

07/02/2019 | 15:44 | מאת: ורד

שלום. ב8/01 בשבוע 4 וקצת עברתי הפלה טבעית. לאחר דימום, בבדיקה בסונר נצפה ממצא חריג ״נתוני רחם: בדופן אחורי של חלל ממצא אקוגוני בקוטר 6 מ״מ המקב זרימות בדופלר״ מה משמעות הדבר? נאמר לי לחזור על סונר שנית לאחר ווסת אך כרגע קיים איחור כבר מספר ימים ואין שום סימן לווסת. בדקתי ביטא - שלילי. מדאיג אותי הממצא החריג והאיחור נורא רוצה לנסות להיכנס להריון. :(

08/02/2019 | 20:33 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

ייתכן ומדובר בשארית חומר הריוני. בהחלט רצוי להמתין לוסת (אשר יכולה להיות לא סדירה לאחר הפלה) ולחזור על הסונר טרם החלטה על המשך ניהול המקרה

מנהלי פורום הריון ולידה