הריון תוך כדי נטילת גלולות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

23/01/2019 | 08:40 | מאת: ענת

שלום ד״ר, נטלתי גלולות באופן לא סדיר (כמו שרואים בתמונה), קיבלה מחזור, השלימתי חודש נוסף של גלולות באופן סדיר (לקחתי הכל) ונכנסתי להריון. האם סביר להיכנס להריון במצב הזה? האם החודש הקודם שבו לא נטלתי באופן קבוע השפיע על הכניסה להריון?

24/01/2019 | 08:56 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

כאשר לא לוקחים את הגלולות באופן סדיר ניתן להכנס להריון באותו חודש. אינני יודעת באיזה שבוע את נמצאת, אבל ייתכן שנכנסת להריון מביוץ שהתרחש בחודש בו נטלת גלולות בצורה לא סדירה וה"מחזור" שהיה לא היה מחזור כי אם דימום בתחילת הריון. בכל מקרה, יש להפסיק באופן מיידי את נטילת הגלולות. עליך לפנות לרופא הנשים המטפל

מנהלי פורום הריון ולידה