סוג הדם וקמבס נוגדנים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/12/2018 | 17:13 | מאת: שרה

שלום וברכה שבוע 37 סוג הדם -b בבדיקת coombs indirect יצא שלילי מה זה אומר? פספסתי את הזריקה? צריכה לעשות? מה זה אומר לגבי העוברית שלי? בלחץ אשמח לעזרה

27/12/2018 | 08:37 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

האם קיבלת אנטי D סביב שבוע 28? אם כן- אז הכל תקין ואין חשש. בכל מקרה, לאחר הלידה יבדקו את סוג הדם של היילוד ויתנו אנטי D בהתאם.

27/12/2018 | 09:33 | מאת: שרה

המשך לא קיבלתי אנטי d אני עכשיו בשבוע 38 והקמבוס יצא שלילי מה אני צריכה להגיד לצוות הרפואי אחרי הלידה שיבדקו? העוברית צריכה לצאת גם אם סוג דם שלילי כדי שיהיה תקין?

27/12/2018 | 10:34 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

הצוות הרפואי יודע את עבודתו. תצייני שלא קיבלת אנטי D בשבוע 28. הם יבדקו את סוג הדם של היילוד- אם שלילי אין צורך באנטי D. אם חיובי- תקבלי מנה נוספת של אנטי D. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה