אכילה מקופסאות שימורים שהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

18/12/2018 | 20:45 | מאת: דיקלה

שלום, יש לי עוד שאלה חשובה, אני אוכלת דיי הרבה פעמים שעועית ברוטב עגבניות מקופסת שימורים, האם יש איזה הנחיה שאומרת שאסור לאכול מקופסאות שימורים??? אני יודעת ששעועית זה בריא, השאלה האם יש איזה סכנה לאכול שעועית מקופסת שימורים בהריון? בגלל סכנה מחיידקים מסוכנים להריון...

19/12/2018 | 09:55 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום דיקלה. באופן כללי עדיף לאכול ירקות טריים או מבושלים ולא מקופסאות שימורים. לא מכירה מניעה לאכול מקופסאות שימורים בהריון. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה