דימום שבוע 6 + חמישה ימים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

18/12/2018 | 16:56 | מאת: קוקי

שלום רב אני בשבוע 6 פלוס 5 היום התחיל לי דימום ורוד בשעת הצהריים אני אחרי הפריה ממש מפחדת שזו הפלה מאיימת בשבת היתי במיון היו לי כאבים אמרו שרואים שק אך עדין לא ברור וביקשו שאחזור על הבדיקה שוב עוד שבוע משמע מחרתיים בהתייעצות עם הרופא מומחה אמר לי להגיע בשבוע הבא בתאריך שקבענו אני בלחץ נוראי

19/12/2018 | 09:47 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום רב אני מבינה את הלחץ אך לצערי לא ניתן לתת תשובה מוחלטת בנוגע לעתיד ההריון כעת. תצטרכי להמתין לבדיקה. במידה והדימום מתגבר/כאבים יש להיבדק ע״י רופא בהקדם. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה