תחילת הריון ..........

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

12/12/2018 | 10:34 | מאת: סתיו

היי , אני לאחר 2 הפלות שלא נצפה עובר ולצערי עברתי פעמיים גרידה . כמו כן המחזור האחרון שלי היה ב6.11.18 ובתאריך ה9.12.8 יצא לי בטא 300 הרופאה המליצה לי לקחת כדורי אוטרוסגון דרך הנרתיק השאלה שלי אם ממולץ להתחיל עכשיו או שעדיף לקחת לראות שהתוצאות של הבטא עולות מעל 1000? ואם לקחת את התרופה חייב שעות קבועות ?! תודה מראש .

13/12/2018 | 08:41 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

למעשה אין הוכחה שטיפול בפרוגסטרון נרתיקי מונע הפלות. לרוב אוטרוגסטן נוטלים בשעות הערב, פעם ביום. התחילי את הטיפול לפי הנחיות הרופא המטפל

מנהלי פורום הריון ולידה