האם עישון מריחואנה מצד הגבר יכולה לפגוע בעובר?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

11/12/2018 | 11:29 | מאת: ליאנה

בחודש השני להריוני גליתי שלעובר אין דופק ונאלצתי לבצע הפלה. בעלי צורך קנביס רופאי מידי יום. האם יש קשר כלשהו בין צריכת הקנביס שככל הנראה היה בדם בזמן הכניסה להריון, לבין זה שלעובר אין דופק? מעבר לזה שהקנביס פוגע בספירת הזרע, אם כבר נכנסתי להריון האם תהיה סכנה לעובר מזה שבעלי צרך קנביס לפני?

13/12/2018 | 08:35 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

קנביס אכן פוגע בספירת הזרע. אני לא מכירה מחקרים הבודקים קשר בין שימוש בקנביס אצל הגבר לבין סיכון להפלות, את יכולה להתייעץ עם מכון טרטולוגי. בהצלחה ותרגישו טוב!

מנהלי פורום הריון ולידה