תוצאת סקירת מערכות מורחבת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

11/10/2018 | 10:24 | מאת: רות

בוקר טוב , אני בשבוע 22 + 6 ימים . אתמול ביצעתי סקירת מערכות מאוחרת והרופא שבדק אמר שמי השפיר שלי הוא גבולי . והמליץ על סקירה מערכות שלישית. בסיכום הבדיקה מצויין : בבדיקה מודגמת כמות מים תקינה AFIּ=16 תקין ,. ממליץ לעקוב אחר כמות המים ותוצאות העמסת הסוכר . מאוד מודאגת כי יש סתירה מצד אחד מצויין שכמות מי שפיר תקין ומצד שני יש צורך בסקירה שלישית . האם משהו לא בסדר ? למה המליץ על סקירה שלישית אם הכמות תקינה . מבקשת תשובה .

13/10/2018 | 18:31 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

16 ס"מ זו כמות מים תקינה, מהאינפורמציה שהעברת נשמע שהכל בסדר אלא אם היה ממצא שלא שמת לב אליו, את מוזמנת לפנות לרופא שביצע לשאול אותו ולעדכן

מנהלי פורום הריון ולידה