חוששת ומודאגת בנוגע לאוכל שאכלתי היום

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

08/10/2018 | 22:02 | מאת: מודאגת

שלום אני שבוע 15 + היום יצאתי ליום סידורים והייתי ממש רעבה אז אכלתי מנת פלאפל לטענתו של המוכר מחליף שמן כל יומיים אכלתי מנה בלי חומוס רק כדורים וקצת סלט כרוב .... ובערב הייתה לי בחילה של הקאה וזהו באופן ככלי מרגישה טוב השאלה ההקאה זה כתוצאה מאוכל מקולקל או שזה תקין להריון שבוע 15 ?

10/10/2018 | 20:11 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום רב ייתכן כי זאת סתם בחילה שתחלוף. לא נשמע לי אוכל בעייתי. באם מופיעים תסמינים כגון הקאות, שלשולים, חום - לגשת לבדיקת רופא בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה