סקירת מערכות שבוע 22

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

08/10/2018 | 11:48 | מאת: טליה

שלום וברכה בסקירה ראשונה שבוע 15 הכול היה תקין בסקירה שניה גם הכול היה תקין רק שהנאמר לי עיי הרופא שיש לעוברית אצבע רוכבת האם זה נחשב מום? או שזה דבר שכיח אצל עוברים? מומלץ לעשות עוד בדיקות? אשמח לעזרה

11/10/2018 | 07:14 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

כל עוד זה לא אצבע נוספת כעיקרון לא צריך לעשות עניין, זה ככל הנראה רק קוסמטי, את יכולה ללכת לייעוץ גנטי וישטחו בפנייך את כל מה שיודעים על זה ואם זה עניין ממש אורטופדי את יכולה לשבת עם אורטופד ילדים ולקבל כוון מה עושים עם זה בילדות

מנהלי פורום הריון ולידה