האם יש נשים שנטלו וולבוטרין בהריון וההריון היה תקיו?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

21/09/2018 | 20:26 | מאת: ליליאנה

חודש וחצי כשידעתי על ההריון .סיםרתי לרופאה.אז היא החליטה להפסיק לי את הוולבוטרין להשאיר אותי על סרוקוול אקס אר.אחרי שהגעתי אליה בדיכאון קשה אחרי אישפוז.והסרוקוול לא עזר לי יחד עם ציפרלקס. עכשיו אני עוד שבוע חודש חמישי.ומרגישה שרע לי כבר ואני רוצה רק לישון וסובלת ועצבנית.בנוסף חסר לי ויטמין בי 12

25/09/2018 | 17:55 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

את פונה למרכז טרטוגני, יש כזה בטלפון בכל בית חולים בארץ ושואלת ספציפית על התרופות שאת לוקחת, תקבלי תשובה מפורטת ועדכנית בכתב הביתה. בלי קשר את צריכה טיפול ואפילו אגרסיבי אם את מרגישה שהדיכאון והחרדות גוברות, תלכי לרופא המטפל ותשאלי לגבי העלאת מינון, באופן עקרוני אפשרי בהריון ובדרך כלל לא מפסיקים טיפול, נשמע שאת צריכה מינונים גבוהים יותר, לא להשאיר את. זה באויר

מנהלי פורום הריון ולידה