בדיקת הריון - ובדיקת דם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

18/08/2018 | 16:00 | מאת: נופר

היי המחזור שלי מאחר כבר ב3 ימים אז עשיתי בדיקת הריון ביתית עם הפנים הראשון הבדיקה הראתה חיובי ועשיתי לאחריה עוד בדיקה וגם היא הראתה חיובי בתקופה האחרונה יש לי כאבים בבטן התחתונה, אני סובלת מעייפות ובחילות קבעתי בדיקות דם למחר אבל רציתי לדעת האם יש סיכוי שאני לא בהריון והבדיקה לא תקינה?( ביצעתי את הבדיקה לפי ההוראות)

18/08/2018 | 18:12 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

רק לפי העייפות והבחילות את בהריון, עם 2 בדיקות ביתיות חיוביות הסיכוי שאת לא בהריון אפסי

19/08/2018 | 14:20 | מאת: נופר

היי זה תוצאת הבדיקות דם שעשיתי הבוקר 2557 IU/L מה זה אומר ?

מנהלי פורום הריון ולידה