בחילות ותזונה בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

12/08/2018 | 01:17 | מאת: מיכל

שלום רב, אני בשבוע 6 והתחילו לי הבחילות שבוע שעבר ומאז אני אוכלת מעט מאוד. כמה חודשים לפני ההריון הפסקתי לאכול חלבי כי זה היה עושה לי קצת כאבי בטן ואת מרבית החלבון הייתי מקבלת מעוף ובשר. עכשיו עם הבחילות אני לא מצליחה להתקרב לבשר ועוף ומכיוון שאני לא אוכלת חלבי אני מפחדת שאני לא מקבלת מספיק חלבון. כמה זמן אפשר למשוך ככה מבלי לפגוע בעובר? התחלתי לקחת בי 6, אני מקווה שיעזור ואחזור לאכול עוף. תודה רבה

15/08/2018 | 23:09 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום מיכל ממליצה להתייעץ עם דיטאנית בנוגע לתזונה שלך בהריון וכמובן מעקב רופא מטפל.

מנהלי פורום הריון ולידה