נראה לי שיש לי דלקת בשתן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

12/08/2018 | 00:58 | מאת: טינה

הי יש לי תחיפות ודחיפות וכאב בטן תחתונה בעת מתן שתן אני שבוע 17 להריון התרבית שתן יצאה שלילית ויש לי 25 לויקוציטים כשהרמה היא 0-10 cell/iu ...ו 25 אריטרוציטים כשהרמה 0-10 cell/iu...האם זה נורמלי להריון או יש לי דלקת ואני צריכה אנטיביוטיקה?

15/08/2018 | 23:02 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

היי טינה. התסמינים שאת מתארת עלולים להיות ביטויי לדלקת בדרכי השתן. בהריון יכולים להיות לאוקוציטים בשתן גם ללא דלקת וזה נורמלי והתרבית השלילית תומכת בכך, אולם לאור התסמינים שתיארת אני ממליצה להיבדק ולהתייעץ עם הרופא המטפל בנוגע לטיפול

מנהלי פורום הריון ולידה