הריון ראשון וחרדות לגבי סקס

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

11/08/2018 | 11:27 | מאת: נועה

הי אני בחודש 5 עם בטן קטנה יותר כמו כרס אחרי ארוחה טובה (הריון ראשון ואיתו כל החרדות...) הרופא נתן לנו אישור לקיים יחסי מין ולא הגביל אותנו. קיימתי יחסים עם בן זוגי בתנוחה שבה אני מלמעלה לאט ורגוע. רק לקראת הסוף כשהרגשנו שאנחנו קרובים לגמור, התקרבתי אליו בטן לבטן וקצת נשענתי ונצמדתי אליו תוך כדי עד שסיימנו בערך לאיזה דקה. עכשיו המצפון מציק לי שאולי נשענתי מדי על הבטן. האם זה מסוכן לעובר? זה לא כאב או משהו, אבל סתם חוששת כי נצמדנו בטן לבטן בקצב... עד שגמרנו וקצת חוששת והמצפון מציק. אשמח להרגעה :)

15/08/2018 | 22:54 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

היי נועה לא נשמע לי חריג או מסוכן. אם את מוטרדת גשי לבצע אולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה