נסיעה ארוכה בשמירה לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

10/08/2018 | 15:52 | מאת: ליאת

שלום רב, ביום שלישי האחרון הייתי אצל הרופא לבדיקת אולטראסאונד ראשונה. אין לי תאריך מחזור אחרון כי נכנסתי להיריון מיג אחרי הפלה.. הרופא אמר שהעובר מתאים לשבוע 7+0 ויש כתמים למעלה שיכולים להתאים להמטומה. בנוסף הייתה לי הפרשה מעורבת ערב קודם. הוא אמר שאני צריכה מנוחה ותמיכה של סוג של פרוגסטרון דרך הפה לשבועיים. אנחנו נוסעים לנופש לטבריה ביום ראשון(גרים במרכז). האם יש בעיה עם נסיעה ארוכה באוטו בזמן שמירה (לא אנהג בעלי ינהג)?

11/08/2018 | 10:25 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום ליאת אין מניעה מנסיעה ארוכה באוטו. באם יש החמרה בדימום כמובן שיש להיבדק ע״י רופא. בכל מקרה, בנוגע להמטומה ולתסמינים יש לבצע מעקב במסגרת הרופא המטפל

מנהלי פורום הריון ולידה