רמות הורמונים כסימן להיריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

09/08/2018 | 12:54 | מאת: יעל

שלום ד״ר ביום רביעי שעבר ביצעתי הזרעה. 5 ימים לאחר ההזרעה (עם תמיכה של קרינון 4 ימים) קבלתי את התוצאות הללו: e2- 610 progesterone- 47.8 lh-14.1 Bhcg-9 ברור לי שהבטא היא שאריות של האוביטרל שהוזרק ערב לפני ההזרעה. כמו כן, הפסקתי את התמיכה אחרי 4 ימים בעקבות המחקר שהתפרסם וחוסר הוודאות האם נחוצה תמיכה בכלל. ביצעתי הבוקר בדיקות נוספות: e2- 1072 progesterone- 50.8 lh-12 Bhcg-<2 האם לאור העליה בe2 והעליה בפרוגסטרון (למרות הפסקת התמיכה) יכולה לעודד אותי כי יש סיכוי להריון? תודה וסליחה על השאלה הארוכה

11/08/2018 | 09:32 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום יעל לפי הבדיקות כעת אינך בהריון, אנא התייעצי עם הרופא המטפל בנוגע להמשך הטיפול בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה