ציסטה של הגופיף הצהוב בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

07/08/2018 | 11:35 | מאת: שרה

/08/18 20:27 ערב טוב, אני בתחילת הריון שבןע 5. ביום חמישי האחרון היו לי כאבים חזקים ודימום מועט בניגוב ולכן הלכתי למיון. בבדיקה נמצא כי יש לי ציסטה בגופיףהצהוב שגורם לדימום ולכאבים אבל ההריון תקין. שחררו אותי עם תמיכת פרןגסטרון ואקמול\אופטלגין לכאבים וציינו שאם הכאבים אן הדימום מתחזקים או יש חום לבוא מיד. בינתיים אני כמה ימים אחרי הדימום והכאבים ממשיכים (כאבים מועטים ודימום מועט בניגוב בלבד שנעלם לסירוגין אבל עדיין ממשיכים). האם זה תקין? כמה זמן לוקח לציסטה להעלם ? כיצד זה משפיע על ההריון?

08/08/2018 | 13:33 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

היי שרה כפי שנאמר לך, בכל מקרה של כאבים יש לגשת למיון לביצוע אולטרסאונד חוזר ובדיקה. בהתאם לבדיקה יהיו תשובות לשאלותיך בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה