כאבים בבטן בתחילת ההריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/08/2018 | 21:03 | מאת: הדר

שלום, אני בשבוע 13+5 והתחלתי להרגיש מדי פעם באמצע הבטן התחתונה כאב שבא והולך אחרי כמה שניות. אני לא יודעת אם להגדיר את זה כדקירה חלשה שבאה והולכת מדי פעם. למשל אתמול הרגשתי את זה מדי פעם במהלך היום והיום רק בשעות הערב. הייתי אצל הרופא לפני שבוע והכל היה תקין אבל זה היה לפני שהכאב החל. האם זה נורמלי? אם כן עד מתי זה יכול להיות? ואם לא האם יש צורך בבדיקת רופא? תודה.

05/08/2018 | 21:57 | מאת: ד"ר יפה ערבה ניר

הי הדר ייתכן כי הכאב שאת מתארת כדקירה חלשה נורמלי אולם יש צורך בבדיקת רופא כדי לוודא שאכן לא מדובר במצב לא תקין של ההריון, או בעיה רפואית אחרת. ממליצה להתייעץ עם הרופא המטפל בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה